Sveriges bästa behandling för dig över 45 år som lider av artros och ledsmärta

Kan man verkligen bli av med artrosbesvär och ledsmärta inom 7 dagar?

Experten Daniel Öhlin berättar hur han har hjälpt mängder av patienter tack vare den effektiva dagliga behandlingen med Midcare hemlaser.

Prova vår nya hembehandling med laser
(med pengar-tillbaka-garanti)


✔️ Laser har varit en behandlingsmetod i över 60 år

✔️ Medicinsk laser används flitigt i svensk sjukvård, tandvård, veterinärvård och hälsovård

✔️ NYTT är att du nu kan behandla dig själv hemma VARJE dag! 💥

Våra laserkunniga fysioterapeuter hjälper dig

Vill du snabbt lindra din smärta och öka aktivitetsförmågan? Då är vår hemlaser rätt för dig.

Behandla dig hemma, på jobbet eller på resan!

Laserspecialisten och fysioterapeuten Michele hos Ortomed och Skadekompassen är expert på olika typer av laser och hembehandling med LLLT

Laser ökar cellaktiviteten

…vilket leder till:

  • Minskad smärta
  • Minskad svullnad
  • Minskad inflammation
  • Ökad rörlighet
  • Ökad aktivitet

Hyr sveriges bästa hemlaser

Vi har valt det bästa, så att du slipper

  • Beställ den idag
  • Hämta den hos ombud
  • Behandla varje dag
  • Lämna den hos ombud
  • Gör det du älskar igen 🏃🏻‍♀️

Få vår behandlingsmanual

Vårt mål är att du snabbast möjligt kan öka din aktivitetsförmåga och göra det du gillar.

Behandla dig tryggt och effektivt hemma med våra behandlingsmanualer

Vårt medicinska team specialiserade på ortopedisk medicin, fysioterapi och laser

Utformat av vårt medicinska team

Laserbehandling har jag och mina sjukgymnaster på Ortomeds mottagningar i Stockholm, Göteborg och Linköping använt i många år för att optimera våra patienters tillfrisknande. Sedan två år har vi utvecklat en säker och trygg tjänst för hembehandling med Sveriges bästa hemlaser.

För att sprida möjligheten har vi nu skapat en generös kampanj så att du kan komma igång snabbt och enkelt.

Och priset?

1 vecka = 1200 kr*
2 veckor = 1600 kr
3 veckor = 2000 kr
4 veckor = 2400 kr

✔️ Tillgång till våra behandlingsmanualer
✔️ Vill du förlänga är det bara att maila oss
✔️ Pengar tillbaka enligt vår nöjdhetsgaranti*
✔️ Vill du köpa ut den får du hela hyresbeloppet i rabatt**

*Nöjdhetsgaranti
Har du hyrt under en vecka, behandlat din knäartros enligt våra behandlingsriktlinjer och ändå inte fått någon effekt får du pengar tillbaka.

**Köpa ut erbjudande 🥳
Vill du behålla din hyreslaser så får du 1200 kr i rabatt när du köper ut den.
Marknadspriset är 15 750 kr

Erfarenheter från tidigare patienter

Andra patienter säger…

“Jag hade värk på insidan av knät. Provade allt, träning som gjorde ont så det var svårt att träna, värktabletter, stretching, akupunktur, kiropraktik m.m. men så provade jag Lasern och då kunde jag äntligen lindra värken. Vid regelbunden användning så kunde jag minska smärta i knä och vad och då kunde jag träna mer och idag är jag i stort sett smärtfri. Redan efter de första gångerna jag provade fungerade det bra och märkte en smärtstillande effekt omgående. Idag är jag som sagt i stort sett smärtfri, men behöver ändå komplettera med träning och stretching för att snart bli helt smärtfri.” Lasse, Kontorsarbete

“Artros i båda knäna som påverkar rörligheten, sömnen, arbetet och min förmåga att utöva min stora passion, discgolf pga stor smärta. Fick använda kryckor i perioder då jag var som sämst för det var det ända som hade effekt på smärtan. Inte kul att vara relativt ung och behöva kryckor för att hantera smärtan. Gick hos en naprapat som behandlade knäna med laser och fick omedelbar effekt. Blev lite dyrt i längden att betala för varje behandling och började leta efter laser för hemmabruk på nätet. Hyrde en laser i 2 veckor för att prova innan jag köper en. Den gav lindrig redan efter första behandlingen men det krävdes lite längre behandlingstid än hos naprapaten. Valde att köpa en Midcare laser och har nu smärtan och rörligheten under kontroll. Har inte behövt använda kryckor och kan ägna mig åt discgolf utan större problem.”Anna, Discgolfare

Andra vanliga behandlingar vid artros

Träning och övningar
Du har kanske försökt att bli av med din smärta genom träning och övningar? Bra, träning är det bästa på lång sikt, men det kan vara både smärtsamt och utmanande att utföra vissa rörelser när du redan har ont i dina leder. För många tar det månader innan träning visar någon smärtlindrande effekt.

Kortisoninjektioner
Har du försökt att bli av med din smärta genom kortisoninjektioner? Denna metod är förknippad med risker och håller inte i längden. Upprepade injektioner skada brosket då kortisonen bryter ner broskvävnad. 

Läkemedel
Du har kanske försökt att bli av med din smärta genom Paracetamol och andra smärtstillande läkemedel? Dessa lindrar smärtan redan efter några minuter. Dock är effekten kortvarig och det är inte en hållbar och hälsosam lösning. För mycket användning kan leda till allvarliga lever- och andningsproblem.

Hur är Midcare hemlaser annorlunda?

Behandling av dina leder med Midcare hemlaser är helt annorlunda från alla de andra behandlingsmetoder som du har provat hittills. Den är annorlunda ur många olika aspekter. Redan efter första behandlingen känner de flesta mindre smärta och denna effekt kan vara över en längre tidsperiod.

Den allra största fördelen med Midcare hemlasern är dess effektivitet på att lindra just smärtan, att du redan efter första behandlingen kan känna betydligt mindre smärta, och efter några timmar av laserbehandling kan din smärta vara betydligt mindre eller helt borta. Behandlingen kräver ingen fysisk ansträngning, gör inte ont och är inte invasiv, effekten varar i längden och du kan enkelt behandla dig själv hemifrån

Det är unikt och särskilt bra att Midcare hemlaserbehandling inte har några bieffekter. Till skillnad från kortisoninjektioner kan du använda hemlasern vid behov, den gör inte ont, du kan enkelt behandla dig själv hemifrån och den är inte farlig för din hälsa. Till skillnad från smärtstillande läkemedel har Midcare hemlaser en smärtlindrande effekt som varar över en mycket längre tidsperiod och det finns inga bieffekter. Till skillnad från träning och fysiska övningar har hemlasern en mycket snabbare smärtlindrande effekt och kräver ingen ansträngning.

Beställ hem en laser idag 👇🏻

Behandla rätt med vår hjälp

Det handlar inte bara om att ha en bra hemlaser och börja behandla sig själv. Det är viktigt att kunna använda hemlasern på rätt sätt för att öka chanserna att lindra smärtan på kortast möjliga tid.

Att veta hur du ska placera lasern, hur länge varje behandling skall pågå och hur ofta du ska behandla bör inte underskattas. Att veta allt detta är oumbärligt för att du ska lyckas bli av med smärtan i dina leder. 

För att hjälpa dig på bästa möjliga sätt och maximera behandlingens effekt har jag tillsammans med mina sjukgymnaster på Ortomed utvecklat vår unika hemlasertjänst. När du hyr vår hemlaser får du automatiskt tillgång till våra behandlingsriktlinjer och tips.

Din möjlighet att bli av med smärtan

Detta är en möjlighet för att leva ett liv med mindre eller utan begränsningar. Att kunna hantera sin artros och leva trots den är förmodligen något du önskar idag och jag vill gärna hjälpa dig att försöka uppfylla den. Det handlar inte enbart om att lindra smärtan, utan på allt det du kan göra igen när smärtan kontrolleras. 

Till exempel att kunna promenera igen, kunna gå ut och handla i flera timmar, kunna gå uppför trappor utan rädslan för att inte klara av det. Kunna hålla i bestick och få tillbaka styrkan i dina fingrar och händer eller att kunna greppa i saker och ting utan smärta.

Min garanti till dig

Mitt önskan är att kunna hjälpa så många personer som möjligt som lider av artros och ledsmärta att bli fysiskt aktiva igen. Fysisk aktivitet är den bästa medicinen för människan.

Om min behandlingsmetod med Midcare hemlaser inte skulle ha någon effekt för din enskilda situation, är jag inte nöjd. Därför inkluderar jag en garanti i mitt erbjudande.

Om 1 veckas behandling med vår Midcare hemlaser inte får någon effekt och den inte lindrar din artrossmärta och du därmed känner dig missnöjd får du en komplett återbetalning på hyresköpet.
Har du hyrt i två veckor får du 50% tillbaka.

Hur är det möjligt att vi återbetalar?

Anledningen till detta erbjudande är att jag och mina kollegor insett att medicinsk laserbehandling är en mycket effektiv smärtlindring för de flesta med artros och ledsmärta. Det är så sällan den inte ger någon effekt. Och många av de som hyr en laser av oss köper sedan ut den för att de vill behålla den och ha den i sitt “hemapotek”.

Jag vill med detta erbjudande ge personer som dig möjligheten att på ett enkelt och tryggt sätt testa en Midcare hemlaser. På så sätt kommer det att spridas kunskap om laserbehandling och fler människor kommer att få möjligheten att behandlas rätt.

Varför du bör agera nu…

Vi har ett begränsat antal Midcare hemlaser som är tillgängliga för uthyrning, dessutom har vi svårt att hantera större volymer då administrationen sköts av mig och mina sjukgymnaster som har mycket att göra med nuvarande patienter. 

Det är därför möjligt att vi kommer behöva återkalla detta erbjudandet om volymgränsen uppnås

Midcare 904

Fyll formuläret nedan och få:

Gratis frakt
Testa hemlasern i 7 dagar
Har du behandlat din knäartros utifrån våra behandlingsriktlinjer och ändå inte fått någon effekt får du pengarna tillbaka.

Formulär för erbjudandet

Efter att du har fyllt i och skickat in formuläret kommer du att få en länk till produktsidan i vår shop på Skadekompassen.se, där du genomför beställningen av din hemlaser. När hyresbeställningen är gjord kommer du per automatik få tillgång till våra behandlingsriktlinjer och tips samt att vi skickar lasern till dig och du kan sätta igång.

Din registrering kunde inte sparas. Var god försök igen.
Din registrering har lyckats.