Sveriges bästa behandling för dig över 45 år som lider av artros och ledsmärta

Kan man verkligen bli av med artrosbesvär och ledsmärta inom 7 dagar?

Experten Daniel Öhlin avslöjar hur han lyckas hjälpa mängder av patienter tack vare den effektiva behandlingen med Midcare Hemlaser.

Föreställ dig att… Vakna i din säng, stiga upp och märka att du för första gången på mycket länge inte känner den där hämmande smärtan och stelheten i dina knän.

Något har förändrats… Nu känner du dig full av energi och får lust att röra på dig och göra sådant igen som du älskar att göra.

Låter det som en dröm?

Om du svarar JA, lider du förmodligen av ledsmärta, kanske på grund av artros, med belastningskänsliga leder som då och då inflammeras och svullnar.

Du känner förmodligen som de flesta andra av våra patienter, att du är trött på din situation? Att du inte längre vill känna dig begränsad på grund av svårigheter med att utföra vanliga aktiviteter som att kanske kunna gå en promenad, gå uppför trappor, ta på dig strumpor och skor eller hålla i bestick.

Du har förmodligen också testat olika behandlingar utan önskade resultat och önskar en effektiv lösning som verkligen fungerar.

Är det så? Stämmer det som jag säger med din nuvarande situation?

Om du är motiverad nog och vill ändra din nuvarande situation, har du hamnat på rätt plats! Läs vidare och upptäck en av de mest effektiva behandlingarna mot artros- och ledsmärta.

Mitt namn är Daniel Öhlin och jag är en specialiserad sjukgymnast och entreprenör.

Jag är grundare av Ortomed mottagningar och Skadekompassen, Sveriges hjälpsammaste vårdportal.

I över 20 år har jag hjälpt mina patienter att få den livsstil de förtjänar.

Du har kanske fått höra att ditt enda alternativ är operation, så kan det vara eller slutligen bli, men det kan också mycket väl vara så att du kan undvika eller skjuta på det. Jag har hjälpt tusentals av patienter att bli av med sin smärta samt ökat sin aktivitetsförmåga – tack vare Midcare hemlaser!

Jag kan gott förstå om du är skeptisk och tveksam till laserbehandlingens effektivitet och dess snabba resultat? Jag var själv länge skeptisk till laser. Hur kan ljus ha en sådan effekt på människan? Men efter att ha satt mig in i vetenskapen och under många år testat olika lasertyper och lasermaskiner på våra mottagningar är jag och mina medarbetare trygga i och tacksamma över att kunna erbjuda denna mycket verksamma behandling till våra patienter.

Vi skannar kontinuerligt av marknaden och testar både billiga importprodukter och de svenska och europeiska medicinska produkterna av högsta proffskvalitet. Vad gäller medicinsk laser har vi funnit marknadens bästa hemlaser. Och vi har utformat ett smidigt koncept för att enkelt och säkert kunna behandla sig själv hemma på bästa möjliga sätt.

Du är förmodligen fortfarande skeptiskt, men denna behandling är helt annorlunda från vad du har testat hittills, speciellt tack vare det unika konceptet som jag har utvecklat under åren tillsammans med mina specialiserade vårdgivare på våra Ortomed mottagningar.

Lyssna på vad tidigare patienter säger om Midcare hemlaser, hur den har hjälpt att lindra smärtan och hur det kan hjälpa just dig.

Erfarenheter från tidigare patienter

Andra Patienter har skrivit…

“Jag hade värk på insidan av knät. Provade allt, träning som gjorde ont så det var svårt att träna, värktabletter, stretching, akupunktur, kiropraktik m.m. men så provade jag Lasern och då kunde jag äntligen lindra värken. Vid regelbunden användning så kunde jag minska smärta i knä och vad och då kunde jag träna mer och idag är jag i stort sett smärtfri. Redan efter de första gångerna jag provade, fungerade det bra och märkte en smärtstillande effekt omgående. Idag är jag som sagt i stort sett smärtfri, men behöver ändå komplettera med träning och stretching för att snart bli helt smärtfri.” Lasse, Kontorsarbete

“Artros i båda knäna som påverkar rörligheten, sömnen, arbetet och min förmåga att utöva min stora passion, discgolf pga stor smärta. Fick använda kryckor i perioder då jag var som sämst för det var det ända som hade effekt på smärtan. Inte kul att vara relativt ung och behöva kryckor för att hantera smärtan. Gick hos en naprapat som behandlade knäna med laser och fick omedelbar effekt. Blev lite dyrt i längden att betala för varje behandling och började leta efter laser för hemmabruk på nätet. Hyrde en laser i 2 veckor för att prova innan jag köper en. Den gav lindrig redan efter första behandlingen men det krävdes lite längre behandlingstid än hos naprapaten. Valde att köpa en Midcare laser och har nu smärtan och rörligheten under kontroll. Har inte behövt använda kryckor och kan ägna mig åt discgolf utan större problem.”Anna, Discgolfare

Du kan också vara en del av denna stora grupp människor som har blivit av med eller minskat sin smärta genom Midcare hemlaser behandling.

Vill du veta hur?

Laser jämfört med andra medicinska metoder

Innan man påbörjar en ny behandling är det normalt att man tvivlar och vill utvärdera de olika alternativen som finns.

Jag förstår dig, du är inte ensam, många är rädda och skeptiska när det kommer till en ny behandlingsmetod. Jag har i mina över 20 år inom klinisk medicin haft tusentals patienter före dig med bekymmer som de inte funnit verksamma behandlingar mot och därför såklart känt en uppgivenhet inför något ytterligare.   

Träning och övningar
Du har kanske försökt att bli av med din smärta genom träning och övningar. Men det kan vara både smärtsamt och utmanande att utföra vissa rörelser när du redan har ont i dina leder. Ofta kan det ta minst 3 månader innan träning visar någon smärtlindrande effekt.

Kortisoninjektioner
Du har kanske försökt att bli av med din smärta genom kortisoninjektioner. Men denna metod är mycket kostsam och håller inte i längden. Dessutom kan upprepade injektioner skada brosket då kortisonen bryter ner broskvävnad. 

Läkemedel
Du har kanske försökt att bli av med din smärta genom Paracetamol och andra smärtstillande läkemedel. Som lindrar smärtan redan efter några minuter. Dock är det inte en hållbar och hälsosam lösning. För mycket användning kan leda till allvarliga lever- och andningsproblem. Samt håller den smärtlindrande effekten väldigt lite tid.

Hur är Midcare hemlaser annorlunda?

Behandling av dina leder med Midcare hemlaser är helt annorlunda från alla de andra behandlingsmetoder som du har provat hittills. Den är annorlunda ur många olika aspekter. Redan efter första behandlingen känner de flesta mindre smärta och denna effekt kan vara över en längre tidsperiod.

Den allra största fördelen med Midcare hemlasern är dess effektivitet på att lindra just smärtan, att du redan efter första behandlingen kan känna betydligt mindre smärta, och efter några timmar av laserbehandling kan din smärta vara betydligt mindre eller helt borta. Behandlingen kräver ingen fysisk ansträngning, gör inte ont och är inte invasiv, effekten varar i längden och du kan enkelt behandla dig själv hemifrån

Det är unikt och särskilt bra att Midcare hemlaserbehandling inte har några bieffekter. Till skillnad från kortisoninjektioner kan du använda hemlasern vid behov, den gör inte ont, du kan enkelt behandla dig själv hemifrån och är inte farlig för din hälsa. Till skillnad från smärtstillande läkemedel har Midcare hemlaser en smärtlindrande effekt som varar över en mycket längre tidsperiod och det finns inga bieffekter. Till skillnad från träning och fysiska övningar har hemlasern en mycket snabbare smärtlindrande effekt och kräver ingen ansträngning.

Fortfarande tveksam? Det är helt normalt och det är just därför jag har skapat Sveriges enklaste erbjudande till dig, så att du snabbt och smidigt får möjligheten att testa ifall Midcare hemlasern från oss kan vara rätt behandlingsmetod för dig!

Det extraordinära erbjudandet

Varför laserbehandling för artros och ledsmärta?

Vårt koncept för att behandla artrosbesvär och ledsmärta med Midcare hemlaser är helt annorlunda från alla behandlingsmetoder som du har testat hittills. 

Din smärta kan lindras omgående efter första behandlingen och du kan minska betydligt eller bli av med smärtan efter några behandlingar. Allt beror på din enskilda hälsosituation.

Behandling kräver ingen ansträngning och gör inte ont. Med våra instruktioner kan du smidigt och enkelt behandla dig själv hemifrån.

Extra bonus

Det handlar inte bara om att ha en bra hemlaser och börja behandla sig själv. Det är viktigt att kunna använda hemlasern på rätt sätt för att öka chanserna att lindra smärtan på kortast möjliga tid.

Att veta hur du ska placera lasern, hur länge varje behandling skall pågå och hur ofta du ska behandla bör inte underskattas. Att veta allt detta är oumbärligt för att du ska lyckas bli av med smärtan i dina leder. 

För att hjälpa dig på bästa möjliga sätt och maximera behandlingens effekt har jag tillsammans med mina specialiserade sjukgymnaster på Ortomed utvecklat vår unika hemlasertjänst. När du hyr vår hemlaser får du automatiskt tillgång till våra tips och behandlingsriktlinjer vilka bygger på Ortomeds erfarenhet som medicinska vårdgivare vilka är både artrosspecialister och laserterapeuter.

Din möjlighet att bli av med smärtan

Detta är en möjlighet för att äntligen leva ett liv med mindre eller utan begränsningar. Att kunna hantera sin artros och leva trots den är förmodligen din största önskan idag och jag vill gärna hjälpa dig att försöka uppfylla den. Det handlar inte enbart om att lindra smärtan, utan på allt det du kan göra igen när smärtan kontrolleras. 

Till exempel att kunna promenera igen, kunna gå ut och handla i flera timmar, kunna gå uppför trappor utan rädslan för att inte klara av det. Kunna hålla i bestick och få tillbaka styrkan i dina fingrar och händer eller att kunna greppa i saker och ting utan smärta.

Min garanti till dig

Mitt största önskan är att kunna hjälpa så många personer som möjligt som lider av artros och ledsmärta att bli fysiskt aktiva igen. Fysisk aktivitet är den bästa medicinen för människan.

Om min behandlingsmetod med Midcare hemlaser inte skulle ha någon effekt för din enskilda situation, är jag inte nöjd. Därför inkluderar jag en garanti i mitt erbjudande.

Om min behandling med vår Midcare hemlaser inte får någon effekt och inte lindrar din ledsmärta och du därmed känner dig missnöjd får du en komplett återbetalning på hyresköpet.

Hur är det möjligt att vi återbetalar?

Anledningen till detta hyggliga erbjudande är att jag tillsammans med mina sjukgymnaster insett att medicinsk laserbehandling är den mest effektiva smärtlindringen för de flesta vid artros och ledsmärta. Det är så sällan den inte ger någon effekt. Många av de som hyr en laser av oss köper sedan ut den för att de vill behålla den och ha den i sitt “hemapotek”.

Jag vill med detta erbjudande ge personer som dig möjligheten att på ett enkelt och tryggt sätt testa en Midcare hemlaser. På så sätt kommer det att spridas kunskap om laserbehandling och fler människor kommer att få möjligheten att behandlas rätt.

Varför du bör agera nu…

Vi har ett begränsat antal Midcare hemlaser som är tillgängliga för uthyrning, dessutom har vi svårt att hantera större volymer då administrationen sköts av mig och mina sjukgymnaster som har mycket att göra med nuvarande patienter. 

Det är möjligt att vi kommer behöva återkalla detta erbjudandet om volymgränsen uppnås

Om det som du har läst hittills stämmer och du vill testa en Midcare hemlaser är mitt tips till dig att du agerar nu för att inte missa möjligheten. 

Midcare 904

Fyll formuläret och få din rabattkod för 10% rabatt samt nöjdhetsgarantin! (gäller endast vid en veckas hyra)

✓ 10% rabatt
Gratis frakt.

Testa en Midcare hemlaser i 7 dagar.

Har lasern ingen effekt och du inte är nöjd – får du en fullständig återbetalning.

Vill du hyra direkt en längre tidsperiod kan du göra det:

1 vecka för 1200kr

2 veckor för 1600kr

3 veckor för 2000kr

4 veckor för 2400kr

Rabatten innebär att en veckas hyra kostar 1080 kr istället för 1200 kr och att du får nyttja nöjdhetsgarantin*.

*Vid hyra av en vecka med Midcare hemlaser gäller din nöjdhets garanti = vid utebliven effekt får du fullständig återbetalning av hyresköpet.

Formulär för erbjudandet

Jag hoppas att mina ord och mitt engagemang i att skapa detta unika erbjudande, har varit hjälpande, klargörande och trygghetsskapande för dig. Nu är det din tur att ta nästa steg.

Efter att du har fyllt i och skickat in formuläret kommer du att få tillgång till rabattkoden och få en länk till produktsidan, där du kan hyra din Midcare hemlaser för behandling av din smärta. När hyresbeställningen är gjord kommer du per automatik få tillgång till våra tips och behandlingsriktlinjer.

Din registrering kunde inte sparas. Var god försök igen.
Din registrering har lyckats.